Zorgbedden met comfort en zekerheid


TECFOR CARE: NIEUWE NAAM, NIEUW PAND EN NIEUW BEDSYSTEEM

Geplaatst door Redacteur | aug 17, 2022 | Leverancier, Nieuws, Productnieuws

Tecfor Care: nieuwe naam, nieuw pand en nieuw bedsysteem

In 2016 is Tekvor Care Nederland opgericht door Tsjeard Blom. De beddenspeciaalzaken in Nederland hebben de collectie van Tekvor Care gevonden en sindsdien blijft het succes voortbestaan. Waar het oorspronkelijk ging om éénpersoons bedden, bestaat de collectie nu ook uit tweepersoons varianten en diverse accessoires om het hoog-laag bed nog meer comfort te bieden. Tweepersoons hoog-laag bedden zijn zeer in trek bij vooral oudere mensen. Dit is logisch, aangezien de leeftijdsverwachting steeds hoger wordt en de oudere mensen steeds langer thuis willen of moeten wonen. Met dit gegeven is een levensloopbestendig bed met zeer veel comfort een must-have voor de ouderen en een welkome aanvulling in de showrooms van beddenspeciaalzaken.
Wij spreken met oprichter Tsjeard Blom, die vertelt over het bedrijf, de veranderingen en de nieuwigheden. Sinds 2016 tot aan mei dit jaar werkte het bedrijf onder de naam Tekvor Care Nederland. Tsjeard: “Sinds de oprichting in 2006 hebben mevrouw Tekabe en de heer Vorwerk hun naam hieraan verleend. Maar tijden veranderen en zo ook voor Tekvor Care. Vanaf mei 2022 zijn we verder gegaan onder de handelsnaam: Tecfor Care Nederland (Technology for care). Hierbij is ook ons logo aangepast en hebben we onze website vernieuwd.”

Team-TFC-Banner-2022-1-300x126
Team-TFC-Banner-2022-1-300x126


Dealers
Momenteel werkt het bedrijf met een dealer-bestand in Nederland van 200+ beddenspeciaalzaken en bestaat het team uit 4 harde werkers. “Onze dealers hebben een hoog-laag bedsysteem in de showroom staan, waarbij vaak gekeken wordt naar onze ‘luxe’ collectie-bedden zoals de Elba Excellent en de Elba Royal. In de showroom kan een gedegen uitleg worden gegeven over de functionaliteit, de verschillende uitvoeringen en kleuren van de verschillende modellen, de garantie van de bedden en toebehoren en de snelle levertijden die wij bij Tecfor Care Nederland hanteren (indien nodig en voorradig kan dit binnen 24 uur zijn). Voor de klant is het een groot voordeel dat onze hoog-laag bedsystemen bij een Beddenspecialist staan, aangezien zij een goed gesorteerde matrassen-lijn hebben en door een matras toe te voegen wordt het slaapcomfort nog hoger.” Bij Tecfor Care staan bereikbaarheid, service en korte- en snelle communicatie zeer hoog in het vaandel. “Dit wordt door onze dealers gewaardeerd en uiteindelijk ook door de consument. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor onze klanten en streven naar snelle en duidelijke communicatie, zodat uiteindelijk de consument snel geïnformeerd kan worden, zeker wanneer de noodzaak hoog of urgent is.”


Verhuizen
Momenteel is er een grote vraag naar hoog-laag bedsystemen en zorgbedden. “Doordat dit voor grote drukte zorgt en wij onze service willen blijven leveren, zullen wij onze distributie moeten uitbreiden. Helaas was deze uitbreiding niet mogelijk in ons huidige pand in Duiven. Dus hebben wij onze intrek genomen in een nieuw en groter pand. Ons nieuwe bedrijfspand staat aan de Majoraan 9A te Didam. De bereikbaarheid is onveranderd. Door een nog groter marktaandeel in Nederland en België van het afgelopen jaar hebben wij deze beslissing kunnen maken. We hebben een succesvolle verhuizing gehad, met zo min mogelijk ongemak, en werken sinds 1 augustus vanuit Didam”, vertelt Tsjeard.

Volledig ingerichte showroom in West Nederland
Tecfor Care zit momenteel in een positieve-vibe. “We hebben al veel leuke nieuwe ontwikkelingen kunnen delen. Eén van de nieuwste ontwikkelingen is dat wij de eerste dealer hebben mogen verwelkomen die zich volledig en alleen op onze collectie concentreert in het Westland. In hun showroom komt zeer binnenkort de gehele bedden-collectie te staan, in elke uitvoering beschikbaar. Door de snelle service en grote voorradige collectie bij Tecfor Care kunnen ze zeer snel hun klanten bedienen en meestal hun klant ontzorgen binnen 24 uur!! Naast de geboden service en persoonlijke ondersteuning is de prijs- kwaliteitverhouding bij Tecfor Care Nederland ook wat hem erg aanspreekt.”

De Woonindustrie
Ondanks alle vernieuwingen heeft de productontwikkeling bij Tecfor Care Nederland niet stilgestaan. “We hebben een nieuw hoog-laag bedsysteem ontwikkeld genaamd: Elba Fiorè. Dit geweldige nieuwe hoog-laag bed is voorzien van waanzinnig mooie Italiaanse design-decoren van Decolegno en verkrijgbaar in 4 kleuren met fantastische nerf- en leder structuren. Alle accessoires die normaliter kunnen worden toegevoegd aan onze Elba-collectie, kunnen ook aan dit prachtige bed worden toegevoegd. De Elba Fiorè presenteren we graag tijdens de DWI VAK-dagen in september. Wij hopen u te mogen ontvangen op onze stand C003!”, besluit Tsjeard.


https://www.beddingbusiness.nl/tecvor-care-nieuwe-naam-nieuw-pand-en-nieuw-bedsysteem/
Geachte relatie,


Middels deze e-mail willen wij u meenemen naar de activiteiten waar wij druk mee bezig geweest zijn!
Zoals in de laatste nieuwsbrief te lezen, hebben we een nieuwe handelsnaam:


Tecfor Care Nederland


Momenteel hebben wij al ons logo aangepast in onze communicatie en documenten, maar hierbij mocht onze website niet achterblijven.


Graag laten wij u onze nieuwe website zien:
Ga hiervoor naar uw browser: http://www.tecfor-care.nl/


Met vriendelijke groet/Mit freundlichen Grüssen/ with kind regards, 

 Bedrijfsleider Tsjeard Blom van Tecfor Care Nederland :
 "We richten ons steeds meer op design, maar het blijven wel zorgbedden"


Op de tweede verdieping van De Woonindustrie heeft Tecfor Care Nederland uitgebreid met een extra showroom. Daarmee heeft het bedrijf nog meer ruimte gekregen om de specifieke, uitgebreide collectie zorgbedden te kunnen tonen. Op de afgelopen VAK-dagen konden de bezoekers die voor het eerst met eigen ogen zien. Bedrijfsleider Tsjeard Blom is zeer in zijn nopjes met de nieuwe toonzaal, waardoor de zorgbeddencollectie beter tot zijn recht komt. Daarnaast heeft Tecfor Care Beddenspecialist Meise Möbel, die ook onder de holding valt, als partner toegevoegd.


Tijdens de VAK-dagen waren v.l.n.r. Eric-Jan Kuen en Tsjeard Blom van Tecfor Care en Marc Elsbeek van Meise Möbel present.
Tecfor Care Nederland is een bedrijf dat "in Duitsland en Nederland een perfect product heeft ontwikkeld
en levert op de Nederlandse zorgmarkt. Dat wil zeggen: het is in een gat gesprongen doordat steeds meer mensen thuis een zorgbed of hoog-laag bedsysteem willen of zelfs moeten hebben. Tecfor Care kan snel zorgbedden leveren met een modern huiselijk design, dat ook nog eens aantrekkelijk is geprijsd. "Als verkoopkanaal kiezen wij hierbij voor de retailer c.q. de slaapspeciaalzaak", legt Tsjeard uit. "Onze zorgbedden worden ook moderner. We richten ons meer en meer op design, maar het blijven wel zorgbedden", geeft hij aan.


Brede groep
De bedsystemen van Tecfor Care voldoen aan de specificaties voor de zorgmarkt, maar spelen ook in op alle wensen van de consument. "Daardoor spreken onze producten een brede groep aan. Dit wordt versterkt door de scherpe en eerlijke prijzen waardoor de drempel laag is om een zorgbedden en hoog-laagbedsystemen aan te schaffen die voor iedereen bereikbaar zijn."
Wegens het enorme succes met de Elba Excellent en de Elba Royal hoog/laag bed-uitvoeringen, heeft Tecfor Care deze serie uitgebreid met de Elba Fiore. Die was tijdens de VAK-dagen voor het eerst te zien. "De Fiore is voorzien van waanzinnige Italiaanse design decoren, helemaal van deze tijd, te verkrijgen in vier kleuren met fantastische nerf- en lederstructuren", steekt Tsjeard zin enthousiasme niet onder stoelen of banken.
Verder is vanaf heden ook het gestoffeerde bed Mattis verkrijgbaar. "Dit modern vormgegeven bed met zwevend hoofdbord en massief eiken poten is een eyecatcher in elke slaapkamer. Het bed Mattis biedt ook nog eens een comfortabele instaphoogte", aldus Tsjeard. Het is trouwens het eerste gestoffeerde bed met opbergruimte en een (optionele) elektrische lattenbodem waarbij de opbergruimte voor de volle 100% gebruikt kan worden.


Meer informatie:
Tecfor Care Nederland 
Contactpersonen:
Eric-Jan Kuen: 06 481 964 98
Tsjeard Blom: 06 199 998 95
Impact 71 D
6921 RZ Duiven

 

tblom@tecfor-care.com

www.tecforcare.nl

 

Publicatiedatum: di 22 feb 2022

 

Auteur: Leo Elenbaas

© Wonen360.nl 

Tecfor Care Nederland breidt in alle opzichten uit
Wegens het enorme succes met de Elba Excellent en de Elba Royal hoog/laag bed uitvoeringen, heeft Tecfor Care Nederland deze serie uitgebreid met de Elba Fiorè."Deze Elba Fiorè is voorzien van waanzinnige Italiaanse design decoren. Helemaal van deze tijd, te verkrijgen in vier kleuren met fantastische nerf- en lederstructuren", vertelt bedrijfsleider Tsjeard Blom. "Uiteraard zijn de nachtkasten (zie foto) ook verkrijgbaar in dezelfde kleuren en structuren."


Alle opties die normaliter kunnen worden toegevoegd aan een bed van de Elba serie kunnen ook worden toegevoegd aan de Elba Fiore om de kwaliteit van leven te bevorderen.
Naast al dit heugelijke nieuws heeft Tec
for Care Nederland haar stand op de De Woonindustrie te Nieuwegein verruimd, een nieuwe look & feel gegeven en Meise Möbel als partner toegevoegd.
Vanaf nu in Nederland verkrijgbaar is het gestoffeerde bed Mattis. "Dit modern vormgegeven bed met zwevend hoofdbord en massief eiken poten is een eyecatcher in elke slaapkamer. Het bed Mattis biedt een comfortabele instaphoogte.Mattis (foto links) is het eerste gestoffeerde bed met opbergruimte en een (optionele) elektrische lattenbodem waarbij de opbergruimte voor de volle 100% gebruikt kan worden!

"Snelle levertijden, daar staat Tecfor Care, zoals klanten van ons gewend zijn, garant voor! De combinatie Mattis met Freestyle (rechts op de foto) is overigens alleen verkrijgbaar in de maatvoeringen 160/180 x 200/210", legt Tsjeard uit.
"Vanaf heden is ook het bed Mattis te combineren met onze Freestyle Plus voor extra Zorgcomfort.


De nieuwe stand van Tecfor Care Nederland.
"Wij nodigen belangstellenden van harte uit in onze showroom C003 op De Woonindustie aan de Symfonielaan 1 te Nieuwegein."


De VAKdagen zijn op de volgende data:


Zondag 6 februari 2022 van 10.00 uur tot 17.00 uur
Maandag 7 februari 2022 van 10.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag 8 februari 2022 van 10.00 uur tot 18.00 uur
en
Maandag 14 februari 2022 van 10.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag 15 februari 2022 van 10.00 uur tot 18.00 uur


Meer informatie:
Tecfor Care Nederland
Contactpersonen:
Eric-Jan Kuen: 06 481 964 98
Tsjeard Blom: 06 199 998 95
Impact 71 D
6921 RZ Duiven
tblom@tecfor-care.com
www.tecforcare.nl
Publicatiedatum: wo 2 feb 2022
Auteur: Leo Elenbaas
© Wonen360.nlAdvertentie

Publicatiedatum: di 17 augustus 2021

De zorgsector in Nederland is sterk in beweging. De absolute vraag naar zorg groeit door vergrijzing en door politieke ontwikkelingen moeten steeds meer mensen langer thuis blijven wonen, terwijl zij vroeger naar een rust- of verzorgings-huis gingen. Ook is er de wens van senioren om langer thuis te blijven wonen.

De diverse bedden van Tecfor Care voldoen aan de specificaties voor de zorgmarkt, maar spelen ook in op alle wensen van de consument. Daardoor spreken Tecfor Care bedden een brede groep aan. Aantrekkelijke prijsstelling en snelle levertijden zijn bij Tecfor Care vanzelfsprekend.


De twee hieronder weergegeven bedden zijn hoogwaardige (zorg)bedden met veel verstelmogelijkheden

én ze voldoen aan alle eisen op het gebied van comfort en ergonomie van een modern zorgbed.


De Elba Royal is een uitgelezen hoog/laag bed die zorgt voor een huiselijk gevoel. 

Deze is verkrijgbaar in 2 verschillende stofgroepen met ieders vijf kleuren!


De Elba Excellent daarentegen is voorzien van dezelfde opties maar is te verkrijgen in 14 verschillende hout uitvoeringen!

Door alle mogelijkheden is dit bed ook zeer geschikt voor in verpleeghuizen.


Tot slot laten we de Ecofit S De Luxe zien. Dit is een comfortabel, sfeervol zorgbed in zeer moderne

hout decoren en een robuuste uitstraling door toepassing van sterke materialen.

Dit bed biedt een hoog comfort en complete functionaliteit tegen een zeer scherpe prijs. 

In dit zorgbed kan een matras met een maximale hoogte van 21 cm worden gebruikt.

 

Bron: ©facebook.com

Publicatiedatum: vr 21 mei 2021


Een korte sneak-peak van onze TV opnames.

Deze dag was geweldig met een fijne samenwerking met de mannen van Next Level op RTL Z, presentator Rick Noorlander en cameraman Max Rauch.

Wij zijn enorm benieuwd naar het eindresultaat!


BEKIJK HIER DE VIDEO

Bron: © Wonen360.nl      

Publicatiedatum: vr 9 apr 2021

Auteur: Leo Elenbaas


 


Tecfor Care Nederland presenteert nieuwste zorgbed tijdens de VAKdagen: de Elba Royal

 

"Zoals bekend, staat Tecfor Care Nederland voor hoogwaardige hoog/laag bedden die aan alle specificaties voor de (thuis)zorg voldoen: uitmuntende kwaliteit, scherp geprijsd, zeer snelle leveringen maar vooral een open cultuur waar we de klant centraal stellen", vertelt bedrijfsleider Tsjeard Blom. "Met een prachtige Elba collectie waar keuze is uit wel 22 verschillende varianten, is duidelijk geworden dat wij elk type bed stijl kunnen geven. Daarom gaan wij nog een stapje verder en kunnen we tijdens de VAKbeurs in Nieuwegein met trots ons nieuwste bed presenteren binnen de Elba collectie: de Elba Royal." 

Tsjeard Blom (links) met collega Eric-Jan Kuen.

"Dit gestoffeerde bed beschikt over alle mogelijkheden die men gewend is van de Elba collectie en voldoet daarom aan alle eisen op comfort en ergonomie van een modern zorgbed. Hierdoor is het mogelijk om dit luxe gestoffeerde bed ook met gedeelde zijhekken, een bedpapagaai of bedverlichting aan te bieden. De Elba Royal is een uitgelezen hoog/laag bed met een zeer moderne uitstraling en huiselijk gevoel. Met de 2 verschillende mogelijke stofgroepen met ieders 5 kleuren past dit bed in iedere slaapkamer." 


"Door de makkelijk te bereiken en te bedienen centrale rem, zijn de bedden eenvoudig naast elkaar op te stellen. Het bed kan later eenvoudig naar twee losse eenpersoonsbedden worden omgebouwd. Een tweepersoons Elba Royal kan ook worden uitgevoerd met aan één zijde hoog/laag en de andere zijde een verrijdbaar ledikant", verduidelijkt Tsjeard

Meer informatie:
Contactpersonen: 
- Eric-Jan Kuen: 06 481 964 98
- Tsjeard Blom: 06 199 998 95 
Tecfor Care Nederland
Impact 71 D
6921 RZ Duiven
tblom@tecfor-care.com 
www.tecfor-care.com

Bron: © Wonen360.nl

Publicatiedatum: vr 4 sep 2020

Auteur: Leo Elenbaas          Bedrijfsleider Tsjeard Blom van TekVor Care Nederland uit Duiven:

"We zijn sinds 2016 actief en zien dat vraag naar zorgbedden erg groot is en sterk groeit"

"We bieden onze zorgbedden aan via de Beddenspeciaalzaak", zegt Tsjeard Blom. "Waar consumenten een uitvoerige en deskundige toelichting krijgen op de mogelijkheden die we met onze zorgbedden bieden".
Tsjeard is bedrijfsleider van Tecfor Care Nederland uit Duiven. De onderneming heeft in vier jaar een netwerk voor de zorgbedden die het bedrijf voert weten op te bouwen van een kleine tweehonderd dealers.


Tsjeard is bewust in zee gegaan met beddenspecialisten. "Zorgbedden dienen te voldoen aan Arbo-regels en andere voorschriften die zijn ontwikkeld voor de personen die juist náást het bed staan. Onze modellen uiteraard ook, maar daarnaast staan deze volledig in dienst van de personen die er gebruik van maken en er in zekere zin op zijn aangewezen. We bieden gebruikers met onder meer een optimaal bedieningsgemak en met een grote keuze aan modellen en decorkleuren maximaal comfort. Onze ervaring is dat de Beddenspeciaalzaak bij uitstek het kanaal is om consumenten goed te kunnen voorlichten en te helpen met het kiezen van de opties die het best aansluiten bij de slaapbehoefte van de gebruiker, zij zijn immers de specialisten op slaapcomfort."

Consumenten, is zijn ervaring, schaffen zich in toenemende mate zelf een zorgbed aan. "Onze ervaring is dat gedurende de afgelopen jaren consumenten het steeds belangrijker zijn gaan vinden om te kunnen beschikken over een eigen zorgbed. Omdat een verhuizing naar een tehuis bijvoorbeeld geen optie is en de behoefte aan verzorging en de inzet van mantelzorg toch toeneemt. En om ook thuis van comfort te kunnen genieten bewijst een zorgbed zijn diensten. We zijn met Tecfor Care sinds 2016 actief op de markt in Nederland. We zien dat de vraag naar zorgbedden erg groot is en sterk groeit."


Tecfor Care Nederland vraagt tijdens de presentatie gedurende de aankomende Vakbeurs Slapen in Nieuwegein onder meer de aandacht voor de Elba Excellent.
Het model werd in februari van dit jaar al geïntroduceerd, kort voor het uitbreken van de coronacrisis. De uitbraak trok toen begrijpelijkerwijs alle aandacht, dat werd besloten om het nieuwe model van TekVor Care Nederland opnieuw aan de markt voor te stellen. "De Elba Excellent is verkrijgbaar in éénpersoons én tweepersoons variant en kent twee modelsoorten, veertien kleurmogelijkheden en kent het verschillende opties zoals een deelbaar matras en een hoog-laag voorziening."

Tsjeard onderstreept de waarde die hij en het bedrijf hechten aan de samenwerking met gespecialiseerde detaillisten. "Consumenten krijgen in de winkel een uitvoerige toelichting op de modellen die we voeren. Geïnteresseerde winkelbezoekers ontvangen gedetailleerde brochures waarin de specifieke kwaliteiten en de diverse aanvullende mogelijkheden nogmaals worden aangegeven. Detaillisten ontvangt van ons voortdurend actuele informatie in woord en beeld over onze modellen, zodat zij hun klanten optimaal kunnen blijven bedienen."


Tecfor Care Nederland werkt nauw samen met meubelfabriek Henk van den Broek in Schijndel. "Zo kunnen we onze producten naar de wensen van de Nederlandse markt en aan de hand van onze eigen specificaties maken. Door het directe contact met de producent is het mogelijk om, als daar om wordt gevraagd, op detailniveau onze zorgbedden aan te passen aan speciale wensen van de gebruiker. In samenwerking met de fabrikant kunnen we bovendien zorg dragen voor bijpassende nachttafels en opbergkasten."

Tecfor Care Nederland is gevestigd in Duiven. Tsjeard runt met zijn collega Eric Jan Kuen de bedrijfsvoering. "Voor de binnendienst zoeken we nog een enthousiaste medewerker. Snelle leveringen en vooral hoogwaardige service staan bij hoog in het vaandel", zo stelt Tsjeard.


Meer informatie:
Tecfor Care Nederland
Impact 71 D
6921 RZ Duiven
tblom@tecfor-care.com
ejkuen@tecfor-care.com

www.tecfor-care.com

Contactpersonen:
- Eric-Jan Kuen: 06 481 964 98
- Tsjeard Blom: 06 199 998 95