Advertentie

Publicatiedatum: di 17 augustus 2021


De zorgsector in Nederland is sterk in beweging. De absolute vraag naar zorg groeit door vergrijzing en door politieke ontwikkelingen moeten steeds meer mensen langer thuis blijven wonen, terwijl zij vroeger naar een rust- of verzorgings-huis gingen. Ook is er de wens van senioren om langer thuis te blijven wonen.

De diverse bedden van Tekvor Care voldoen aan de specificaties voor de zorgmarkt, maar spelen ook in op alle wensen van de consument. Daardoor spreken Tekvor Care bedden een brede groep aan. Aantrekkelijke prijsstelling en snelle levertijden zijn bij Tekvor Care vanzelfsprekend.


De twee hieronder weergegeven bedden zijn hoogwaardige (zorg)bedden met veel verstelmogelijkheden

én ze voldoen aan alle eisen op het gebied van comfort en ergonomie van een modern zorgbed.


De Elba Royal is een uitgelezen hoog/laag bed die zorgt voor een huiselijk gevoel. 

Deze is verkrijgbaar in 2 verschillende stofgroepen met ieders vijf kleuren!


De Elba Excellent daarentegen is voorzien van dezelfde opties maar is te verkrijgen in 14 verschillende hout uitvoeringen!

Door alle mogelijkheden is dit bed ook zeer geschikt voor in verpleeghuizen.


Tot slot laten we de Ecofit S De Luxe zien. Dit is een comfortabel, sfeervol zorgbed in zeer moderne

hout decoren en een robuuste uitstraling door toepassing van sterke materialen.

Dit bed biedt een hoog comfort en complete functionaliteit tegen een zeer scherpe prijs. 

In dit zorgbed kan een matras met een maximale hoogte van 21 cm worden gebruikt.

 

Bron: ©facebook.com

Publicatiedatum: vr 21 mei 2021


Een korte sneak-peak van onze TV opnames.

Deze dag was geweldig met een fijne samenwerking met de mannen van Next Level op RTL Z, presentator Rick Noorlander en cameraman Max Rauch.

Wij zijn enorm benieuwd naar het eindresultaat!

BEKIJK HIER DE VIDEO

Bron: © Wonen360.nl      

Publicatiedatum: vr 9 apr 2021

Auteur: Leo Elenbaas


 

Tekvor Care Nederland presenteert nieuwste zorgbed tijdens de VAKdagen: de Elba Royal

 

"Zoals bekend, staat Tekvor Care Nederland voor hoogwaardige hoog/laag bedden die aan alle specificaties voor de (thuis)zorg voldoen: uitmuntende kwaliteit, scherp geprijsd, zeer snelle leveringen maar vooral een open cultuur waar we de klant centraal stellen", vertelt bedrijfsleider Tsjeard Blom. "Met een prachtige Elba collectie waar keuze is uit wel 22 verschillende varianten, is duidelijk geworden dat wij elk type bed stijl kunnen geven. Daarom gaan wij nog een stapje verder en kunnen we tijdens de VAKbeurs in Nieuwegein met trots ons nieuwste bed presenteren binnen de Elba collectie: de Elba Royal." 

Tsjeard Blom (links) met collega Eric-Jan Kuen.

"Dit gestoffeerde bed beschikt over alle mogelijkheden die men gewend is van de Elba collectie en voldoet daarom aan alle eisen op comfort en ergonomie van een modern zorgbed. Hierdoor is het mogelijk om dit luxe gestoffeerde bed ook met gedeelde zijhekken, een bedpapagaai of bedverlichting aan te bieden. De Elba Royal is een uitgelezen hoog/laag bed met een zeer moderne uitstraling en huiselijk gevoel. Met de 2 verschillende mogelijke stofgroepen met ieders 5 kleuren past dit bed in iedere slaapkamer." 


"Door de makkelijk te bereiken en te bedienen centrale rem, zijn de bedden eenvoudig naast elkaar op te stellen. Het bed kan later eenvoudig naar twee losse eenpersoonsbedden worden omgebouwd. Een tweepersoons Elba Royal kan ook worden uitgevoerd met aan één zijde hoog/laag en de andere zijde een verrijdbaar ledikant", verduidelijkt Tsjeard

Meer informatie:
Contactpersonen: 
- Eric-Jan Kuen: 06 481 964 98
- Tsjeard Blom: 06 199 998 95 
Tekvor Care Nederland
Impact 71 D
6921 RZ Duiven
tblom@tekvor-care.com 
www.tekvor-care.com

Bron: © Wonen360.nl

Publicatiedatum: vr 4 sep 2020

Auteur: Leo Elenbaas          Bedrijfsleider Tsjeard Blom van TekVor Care Nederland uit Duiven:

"We zijn sinds 2016 actief en zien dat vraag naar zorgbedden erg groot is en sterk groeit"

"We bieden onze zorgbedden aan via de beddenspeciaalzaak", zegt Tsjeard Blom. "Waar consumenten een uitvoerige en deskundige toelichting krijgen op de mogelijkheden die we met onze zorgbedden bieden".
Tsjeard is bedrijfsleider van TekVor Care Nederland uit Duiven. De onderneming heeft in vier jaar een netwerk voor de zorgbedden die het bedrijf voert weten op te bouwen van een kleine tweehonderd dealers.


Tsjeard is bewust in zee gegaan met beddenspecialisten. "Zorgbedden dienen te voldoen aan Arbo-regels en andere voorschriften die zijn ontwikkeld voor de personen die juist náást het bed staan. Onze modellen uiteraard ook, maar daarnaast staan deze volledig in dienst van de personen die er gebruik van maken en er in zekere zin op zijn aangewezen. We bieden gebruikers met onder meer een optimaal bedieningsgemak en met een grote keuze aan modellen en decorkleuren maximaal comfort. Onze ervaring is dat de beddenspeciaalzaak bij uitstek het kanaal is om consumenten goed te kunnen voorlichten en te helpen met het kiezen van de opties die het best aansluiten bij de slaapbehoefte van de gebruiker, zij zijn immers de specialisten op slaapcomfort."

Consumenten, is zijn ervaring, schaffen zich in toenemende mate zelf een zorgbed aan. "Onze ervaring is dat gedurende de afgelopen jaren consumenten het steeds belangrijker zijn gaan vinden om te kunnen beschikken over een eigen zorgbed. Omdat een verhuizing naar een tehuis bijvoorbeeld geen optie is en de behoefte aan verzorging en de inzet van mantelzorg toch toeneemt. En om ook thuis van comfort te kunnen genieten bewijst een zorgbed zijn diensten. We zijn met TekVor Care sinds 2016 actief op de markt in Nederland. We zien dat de vraag naar zorgbedden erg groot is en sterk groeit."


TekVor Care Nederland vraagt tijdens de presentatie gedurende de aankomende Vakbeurs Slapen in Nieuwegein onder meer de aandacht voor de Elba Excellent.
Het model werd in februari van dit jaar al geïntroduceerd, kort voor het uitbreken van de coronacrisis. De uitbraak trok toen begrijpelijkerwijs alle aandacht, dat werd besloten om het nieuwe model van TekVor Care Nederland opnieuw aan de markt voor te stellen. "De Elba Excellent is verkrijgbaar in éénpersoons én tweepersoons variant en kent twee modelsoorten, veertien kleurmogelijkheden en kent het verschillende opties zoals een deelbaar matras en een hoog-laag voorziening."

Tsjeard onderstreept de waarde die hij en het bedrijf hechten aan de samenwerking met gespecialiseerde detaillisten. "Consumenten krijgen in de winkel een uitvoerige toelichting op de modellen die we voeren. Geïnteresseerde winkelbezoekers ontvangen gedetailleerde brochures waarin de specifieke kwaliteiten en de diverse aanvullende mogelijkheden nogmaals worden aangegeven. Detaillisten ontvangt van ons voortdurend actuele informatie in woord en beeld over onze modellen, zodat zij hun klanten optimaal kunnen blijven bedienen."


TekVor Care Nederland werkt nauw samen met meubelfabriek Henk van den Broek in Schijndel. "Zo kunnen we onze producten naar de wensen van de Nederlandse markt en aan de hand van onze eigen specificaties maken. Door het directe contact met de producent is het mogelijk om, als daar om wordt gevraagd, op detailniveau onze zorgbedden aan te passen aan speciale wensen van de gebruiker. In samenwerking met de fabrikant kunnen we bovendien zorg dragen voor bijpassende nachttafels en opbergkasten."

TekVor Care Nederland is gevestigd in Duiven. Tsjeard runt met zijn collega Eric Jan Kuen de bedrijfsvoering. "Voor de binnendienst zoeken we nog een enthousiaste medewerker. Snelle leveringen en vooral hoogwaardige service staan bij hoog in het vaandel", zo stelt Tsjeard.

Meer informatie:
Tekvor Care Nederland
Impact 71 D
6921 RZ Duiven
tblom@tekvor-care.com
ejkuen@tekvor-care.com

www.tekvor-care.com

Contactpersonen:
- Eric-Jan Kuen: 06 481 964 98
- Tsjeard Blom: 06 199 998 95